Vårdugnad tirsdag 15/5

 VÅRDUGNAD

 Det er også i år behov for rydding og vårpuss rundt Klubbhuset og  resten av anlegget vårt, og det blir tradisjonell vårdugnad tirsdag 15. mai kl. 18.00 med oppmøte på Klubbhuset.  Vi håper at mange har lyst og mulighet til å delta. Dugnad er sosialt og trivelig. Vi tar også sikte på å rydde søppel langs veiene i nærområdet, slik vi har gjort tidligere år. Søppelsekker ordner vi.

Etter dugnaden sørger vi for kaffe/drikke med noe attåt på Klubbhuset.

Hundeutstilling

Samtidig informerer vi om hundeutstillingen på fotballbana og i området rundt Klubbhuset og Stadionbygget helga 25. – 27- mai.  Også her vil det være behov for dugnadshjelp til salg, grilling og service. Dugnaden vil gi et viktig bidrag til klubbens økonomi.  Gi beskjed til Stein Rune Eriksen  907 78 303 eller Svein-Åge Kjendlie  906 90 589 dersom du har mulighet til å hjelpe til.

Velkommen – Nybygda IL

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *