Kategoriarkiv: Ukategorisert

Lekeparti Fotball

Så er rekrutteringen til fotballgruppa skikkelig på gang. Rune Magnussen har tatt ansvaret for å starte opp et lekeparti for 3-6 åringer. Gledelig mange er allerede med. I dag 29/05 ble det delt ut drakter, noe som var stor stas.

Nye rekrutter til fotballen i Nybygda

Stort skirenn i Nybygda 2020

Så er det endelig offisielt. Nybygda IL og Furnes Skiløperforening i samarbeid skal arrangere Hovedlandsrennet for 15-16 åringer 20-23 febr. 2020. Torsdag 20 er offisiell treningsdag, mens konkurransedagene er fredag, lørdag og søndag. Dette er et av de største ski-arrangement som avholdes hvert vinter. Vi forventer rundt 1100 løpere/hoppere med store støtteapparat.

Langrennene skal foregå på Nybygda Skistadion, mens hopprennene vil foregå i Lierberget.

Arrangementet vil kreve stor frivillig innsats og vi håper at vi møter stor velvillighet fra dere alle når vi etterhvert skal fylle opp mannskaps-listene.

Ikke noe ville glede oss mer enn om du allerede nå kan melde fra at du/dere har mulighet for å bidra en eller flere dager. Det vil bli satt opp 4-timers økter. Vi trenger folk til servering-, parkering-, og løype/anleggs-seksjonene. Send gjerne en epost til hl2020@nybygda.no evt. send en sms til Stein Rune/907 78 303 og gi gjerne beskjed om ønsker for hvilken seksjon/er du/dere kan bidra i og gjerne dag.

Motto må være at “Dette skal bli moro”.

Bragddiplom til Gerd Mauseth

I forbindelse med årets GP-sprint, hadde Nybygda Idrettslag gleden av å kunne utdele Bragddiplom for uvurderlig stor innsats for idrettslaget til Gerd Mauseth. Gerd har utallige timer med dugnadsinnsats og vært tilgjengelig for verv i forskjellige styre og utvalg. Spesielt GP-sprinten har vært Gerd sitt store hjertebarn hvor hun i mange år har hatt ansvaret for seremoni og premier. I tillegg er det ikke rent få kroner hun har hentet inn i form av annonsering og profilering til nevnte arrangement. Vi takker hjerteligst for all jobb som er utført og satser på at det fremdeles er lov å spørre om hjelp også fremover.

Gerd Mauseth

Bragd-diplom utdelt på verv/dugnadsfest i nytt stadionbygg

I forbindelse med årets vervfest i Nybygda IL som også denne gang var utvidet som en dugnadsfest i forbindelse med byggingen av nytt skistadionbygg ble Geir Mauseth, Svein Åge Kjendlie, Terje Fredlund og Svein Ove Hjellødegård hedret med tildelt “Bragddiplom” for uvurderlig stor innsats i Nybygda IL. Geir er leder i skigruppa og har vært byggeleder for både ny lysløype og nytt bygg. Geir er sentral i alt hva skigruppa har hånd om. Svein Åge er kasserer i hovedlaget og har holdt orden på økonomien både på hovedkassa og lysløype- og stadionbyggprosjektet. I tillegg så kan han med rette også kalles dugnadssjef både administrativt og som aktiv utøver. Terje og Svein Ove tildeles diplomet for sin innsats for idrettslaget gjennom mange år i forskjellige roller. Praktikere som begge er, er de for idrettslaget av enorm betydning. Hvor mange par ski har ikke Svein Ove har smurt opp gjennom årenes i tillegg til å være trener, og nå til sist som grunnmurs-sjef for vårt nye bygg. Vi gratulerer.

Geir Mauseth, Svein Åge Kjendlie, Terje Fredlund og Svein Ove Hjellødegård.

Nytt æresmedlem Nybygda Idrettslag

Idrettslagets leder Stein Rune Eriksen ble på fredagens verv/dugnadsfest utropt til æresmedlem av Nybygda Idrettslag. Eriksen har vært leder siden årsmøtet i november 2009 da han tok over etter Knut Ellefsæter etter å ha sittet som sekretær i noen år. Før det har han også hatt verv som Nestleder i hovedlaget samt leder av Yngres avdeling Fotball.

Nytt æresmedlem