God jul og godt nytt år

Julefreden er i ferd med å senke seg og Nybygda IL ønsker med dette å takke for et begivenhetsrikt år og ønske dere alle en riktig god jul og et godt nytt år. Året 2018 legger seg inn som et merkeår i det vi har fått ferdigstilt et nytt fantastisk skistadionbygg. Et bygg vi håper skal bli til store glede og nytte både for idrettslag og medlemmer. Bygget er samtidig et flerbruksbygg og kan fint benyttes til mindre lag/selskap (stoler, bord, og dekketøy for opptil 50, men da må alle tilgjengelig rom benyttes).

I skrivende stund er det lagt to lag med is i ballbingen. Trolig rekker vi ikke å få lagt på et tredje lag før evt i romjula, men isen kan prøves.

God jul

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.