Stort skirenn i Nybygda 2020

Så er det endelig offisielt. Nybygda IL og Furnes Skiløperforening i samarbeid skal arrangere Hovedlandsrennet for 15-16 åringer 20-23 febr. 2020. Torsdag 20 er offisiell treningsdag, mens konkurransedagene er fredag, lørdag og søndag. Dette er et av de største ski-arrangement som avholdes hvert vinter. Vi forventer rundt 1100 løpere/hoppere med store støtteapparat.

Langrennene skal foregå på Nybygda Skistadion, mens hopprennene vil foregå i Lierberget.

Arrangementet vil kreve stor frivillig innsats og vi håper at vi møter stor velvillighet fra dere alle når vi etterhvert skal fylle opp mannskaps-listene.

Ikke noe ville glede oss mer enn om du allerede nå kan melde fra at du/dere har mulighet for å bidra en eller flere dager. Det vil bli satt opp 4-timers økter. Vi trenger folk til servering-, parkering-, og løype/anleggs-seksjonene. Send gjerne en epost til hl2020@nybygda.no evt. send en sms til Stein Rune/907 78 303 og gi gjerne beskjed om ønsker for hvilken seksjon/er du/dere kan bidra i og gjerne dag.

Motto må være at “Dette skal bli moro”.

2 kommentarer til “Stort skirenn i Nybygda 2020

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.