Medlemskontingent 2023

Medlemskontingent 2023

Publisert av Stein Rune Eriksen den 25.01.23.
Hei alle sammen. Vi har nå sendt ut faktura på medlemskontingent i idrettslaget via E-post/sms. Årsmøtet i 2022 vedtok å beholde enkeltmedlemskap uforandret 400,-, mens familie-kontingenten ble hevet til 750,- (familiemedlemmer i samme husstand). Medlemskontingenten er en meget viktig inntektskilde for oss idrettslaget og blir fakturert via Hovedlaget. Aktive utøvere vil bli fakturert en treningsavgift via sine respektive grupper senere.
Som medlem i idrettslaget vil du kunne benytte vår fordelsavtale hos Sport1 Brumunddal/Olrud og Fønix Treningssenter. I tillegg får du 30% rabatt ved leie av klubbhus/stadionbygg. Vi har også et flott ski-smørerom med med benker og smørejern som kan benyttes av medlemmer i laget. Nøkkel må da rekvireres.
Til sommeren vil anlegget utvides og bli et større nærmiljøanlegg med bl. annet 9-hulls frisbee bane, og forskjellige trim og leke-aktiviteter for små og store.
Er du ikke medlem, men ønsker å bidra med et medlemskap så er den enkleste måten å melde seg inn på å gå til https://www.nybygda.no/blimedlem/ Der finner du et enkelt innmeldingsskjema. Skal du legge inn et familiemedlemskap starter du med å legge inn den som skal stå som hovedansvarlig for medlemskapet for deretter å legge inn øvrige familiemedlemmer.
NB! Har du fått krav om medlemskap, men ikke ønsker å opprettholde medlemskapet så gi oss beskjed slik at vi kan få ajourholdt vårt medlemsarkiv.
Har du spørsmål om medlemskontingent 2023 så kontakt kasserer Svein-Åge Kjendlie 906 90 589 svkjendl@hotmail.com eller leder Stein Rune Eriksen - 907 78 303 - leder@nybygda.no