Forfatterarkiv: admin

Årsmøte i NIL Hovedlag

Det innkalles til årsmøte i Nybygda IL Hovedlaget tirsdag 3 mars 2020 kl. 1900. på klubbhuset Nybygda

Dato 04.03.2020 – klokken 19.00
Sted Klubbhuset
Sak
1 Åpning og konstituering
  * Godkjenning av innkalling og dagsorden
* Valg av ordstyrer
* Valg av referent
* Valg av to personer til å underskrive protokoll
* Valg av to personer i tellekorps
2 Årsberetning
3 Regnskap
4 Kontingent
* Foreslås uendret.
5 Evt. innkomne forslag
* Orientering Snøproduksjonsanlegg
6 Budsjett
7 Valg
8 Avslutning

Forslag som ønskes behandles og frasigelser av verv sendes Stein Rune Eriksen på epost leder@nybygda.no innen 25 febr.

Velkommen

Stor oppslutning om julearrangement i Nybygda

Det har vært arrangert julemarked på Møteplassen Tajet denne helgen. Masse folk både lørdag og søndag. Nydelig pyntet tun og mange benyttet anledningen til å sikre seg julebakst og mye annet fint.

Flott pyntet tun på Tajet

I tillegg så har Bli’ i Nybygda hatt julegrantenning med gløgg og fakkeltog. Nissen kom også.

Fakkeltog
og julenissen kom.

Lekeparti Fotball

Så er rekrutteringen til fotballgruppa skikkelig på gang. Rune Magnussen har tatt ansvaret for å starte opp et lekeparti for 3-6 åringer. Gledelig mange er allerede med. I dag 29/05 ble det delt ut drakter, noe som var stor stas.

Nye rekrutter til fotballen i Nybygda

Stort skirenn i Nybygda 2020

Så er det endelig offisielt. Nybygda IL og Furnes Skiløperforening i samarbeid skal arrangere Hovedlandsrennet for 15-16 åringer 20-23 febr. 2020. Torsdag 20 er offisiell treningsdag, mens konkurransedagene er fredag, lørdag og søndag. Dette er et av de største ski-arrangement som avholdes hvert vinter. Vi forventer rundt 1100 løpere/hoppere med store støtteapparat.

Langrennene skal foregå på Nybygda Skistadion, mens hopprennene vil foregå i Lierberget.

Arrangementet vil kreve stor frivillig innsats og vi håper at vi møter stor velvillighet fra dere alle når vi etterhvert skal fylle opp mannskaps-listene.

Ikke noe ville glede oss mer enn om du allerede nå kan melde fra at du/dere har mulighet for å bidra en eller flere dager. Det vil bli satt opp 4-timers økter. Vi trenger folk til servering-, parkering-, og løype/anleggs-seksjonene. Send gjerne en epost til hl2020@nybygda.no evt. send en sms til Stein Rune/907 78 303 og gi gjerne beskjed om ønsker for hvilken seksjon/er du/dere kan bidra i og gjerne dag.

Motto må være at “Dette skal bli moro”.

Bragddiplom til Gerd Mauseth

I forbindelse med årets GP-sprint, hadde Nybygda Idrettslag gleden av å kunne utdele Bragddiplom for uvurderlig stor innsats for idrettslaget til Gerd Mauseth. Gerd har utallige timer med dugnadsinnsats og vært tilgjengelig for verv i forskjellige styre og utvalg. Spesielt GP-sprinten har vært Gerd sitt store hjertebarn hvor hun i mange år har hatt ansvaret for seremoni og premier. I tillegg er det ikke rent få kroner hun har hentet inn i form av annonsering og profilering til nevnte arrangement. Vi takker hjerteligst for all jobb som er utført og satser på at det fremdeles er lov å spørre om hjelp også fremover.

Gerd Mauseth