Medlemskontingent 2020

Hei ! Selv om vi er midt inne i en uvirkelig situasjon med Korona-viruset så må livet uansett gå videre. Vi i idrettslaget prøver så godt det lar seg å gjøre å holde det administrative i laget i gang. Daglig utgifter som strøm og renovasjon kommer som vanlig, mens avlysninger av aktivitet (GP-sprint) og utleie av klubbhus og Stadionbygg oppleves. Vi fakturerte ut medlemskontingent for 2020 i forrige uke og forhåpentligvis har mange av dere fått denne i postkasse eller på e-post. Dette gjelder alle som var registrert som medlemmer i 2019 med gren Hovedlaget og Ski. Vi kommer tilbake til fotball når sesongen er i gang.

Beløpet er det samme som de siste år : 400,- for enkeltmedlemskap og 600,- for familiemedlemskap.

Skulle du ikke ha fått faktura som forventet, eller du ønsker å bli medlem enten som medlem i hovedlaget eller i fotball eller ski, hver snill å ta kontakt med Svein-Åge Kjendlie på mobil 906 90 589 (gjerne sms) eller e-post: svkjendl@hotmail.com. Du kan også benytte VIPPS. Vipps beløpet til 103601 (Nybygda IL-Hovedlaget). Husk å skriv i meldings-feltet Kontingent 2020 og navnene det gjelder for. Gjelder det nytt medlemskap er det fint om du også skriver inn fødselsdato.

Husk at medlemskap i NIL gir deg gode medlems-rabatter hos Sport 1 Br.dal og Olrud i tillegg til rimeligere leie av lokaler (klubbhus og stadionbygg). Se forøvrig menyvalg Medlemskap/Medlemsfordeler.

Ta vare på deg selv og hverandre. På forhånd takk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.