Det skjer mye på idrettsplassen om dagen

Det skjer mye på idrettsplassen om dagen

02.06.24 20:41
av Stein Rune Eriksen

Det er stor aktivitet på idrettsplassen om dagen. Masse dugnadsarbeid legges ned. Hver tirsdag nå i juni fra kl 09:30 er det muligheter for å hjelpe til. Vi starter med en enkel kaffekopp. Deretter er det forskjellige jobber som gjøres. Selvfølgelig er det tid for en lunsjpause hvor historiene med påfølgende latter kommer på rekke rad. Vi har allerede en liste på over 30 navn som kan eller vil delta. Velkommen skal dere være.

Les mer
Junior NM 2024

Junior NM 2024

Da er vi godt i gang med vinterens store "event" i Nybygda. Alt har så langt godt utrolig bra takket være god planlegging og stor dugnadsinnsats fra utallige funksjonærer. Tilbakemeldinger fra alle hold er veldig bra. En stor takk til alle som bidrar.

Les mer
Medlemskontingent 2024

Medlemskontingent 2024

Medlemskontingent for 2024 er distribuert på e-post og sms. Vi takker hjerteligst for din støtte. Klikk på Les mer for utfyllende informasjon.

Les mer
Lys i lysløype og på isflata.

Lys i lysløype og på isflata.

Lys i lysløype og på isflata styres manuelt. For lysløypa sin del så er det en trykkbryter til høyre for inngang stadionbygg . Lyset vil slukkes automatisk etter 2 timer. Bryter for lys på isflata finner dere til venstre for garasjeport ved siden av isflaten. Dette er en tidsbryter og dere bestemmer sjøl hvor lenge det skal lyse ved å vri bryteren til ønsket tid.

Les mer
Sommersesongen på hell

Sommersesongen på hell

30.10.23 12:36
av Stein Rune Eriksen

Da har vi avsluttet sommersesongen på spillebrettet på stadion. Hestesko, erterposer og boccia-kuler er pakket ned. Så snart det lar seg gjøre skal flaten islegges. Frisbee-banen er fremdeles tilgjengelig, men kurv 1 vil snart bli tatt ned for å klargjøre for ny skisesong. For øvrig en stor sesong for oss når vi 7-10 mars er vertskap for Junior NM og de 800 beste juniorløperne vi har i landet kommer til bygda. Vi gleder oss stort. 😀

Les mer

Kategorier