Sommerhilsen

Sommerhilsen

Publisert av Stein Rune Eriksen den 04.07.24.

Sommerhilsen. Sjøl om det ikke akkurat føles slik i dag med regnvær og lett blåst så er det langt på vei ferietid også for oss i idrettslaget. Noe utleie på klubbhuset i juli er det, graset på bane og anlegg må klippes, men ellers så blir det forholdsvis rolige dager til vi starter opp igjen med tirsdagsdugnader, fotballkamper, ferdigstillelse av nærmiljøanlegg og oppstart av nytt prosjekt "Grønt lys". Tirsdagsdugnadene som vi startet opp med i mai hvor vi møtes kl 09:30 først til en kaffekopp og planlegging av jobbdag har hatt gledelig stor oppslutning. 10-15 stk. har møtt opp hver gang. Vi har en liste på 30 navn som kalles "støtte/dugnadsgruppe" og som får oppdatert informasjon på SMS. Er du ikke på listen, men kan være med å bidra gi beskjed til Stein Rune 90778303.

Så langt i sommer har gruppen gjerdet inn området som nå disponeres av idrettslaget, ryddet, beiset og klargjort for ferdigstillelse av hoppbakke. I tillegg så begynner nå de forskjellige treningsapparatene nå å komme på plass. Totalt er det planlagt 10 forskjellige hindere/treningsapparater. Aktivitetsområde for de minste er foreløpig ikke kommet lenger enn å være på forberedende stadiet, men dette skal også ferdig stilles i løpet av høsten.

Fotball-gutta våre er ferdige med vårsesongen. Litt varierende resultater, men absolutt verdt å ta et besøk på Tundra'en etter sommerferien. Du finner terminlista her : https://www.fotball.nybygda.no/2024-Alaget/

Skigruppa har sommerferie nå, men forberedelser for skisesongen 2024-25 starter rette etter ferien.

Frisbee-banen er blitt veldig populær. Ikke en dag uten at den er i bruk. Når det gjelder det store spillebrett så er det plass til flere der. Ferdig oppmerkede baner for kubb-spill, hesteskokast, erteposekast og boccia og alt utstyr som trengs finnes i bokser på brett-område. Hvorfor ikke utfordre familien til en dyst? Tønnegrill og bålring ved Gapahuken gir dere alle muligheter til å lage en flott aktivitetsdag. Toalettanlegget er åpent 24/7.

Når det gjelder prosjektet "Grønt lys", så har vi fått midler fra Sparebankstiftelsen Hedmark, Sparebankstiftelsen DNB og foreløpig tilsagn om spillemidler for utskifting av alle lysarmaturer i lysløype til Led-lamper. Et klimavennlig tiltak som vi gleder oss til å komme i mål med.

Med dette ønskes dere alle en riktig god sommer.
Stein Rune - Nybygda IL